dilluns, 3 d’octubre del 2011

VILASSAR 3 - TIANA B 0


Comencem una nova temporada i amb molt bones sensacions, primer partit a casa amb un contundent 3-0 al nostre favor.

Avui l’equip ha estat format per; Míriam i Sara com a centrals, Anna i Laura per quatre, Capi com a oposada, la Raquel (que ha arribat tard i mig borratxa ja que ahir ho va donar tot en una casament) col·locant, i l’Amanda recent arribada de Londres com a únic canvi. 

Malauradament, hem tingut dos baixes d'última hora, la Floreta que hauria d'apendre a córrer darrera la Renfe i no ensopegar-se amb el primer esglaó que troba i la Silvia que està sobreexplotada a la feina i els projectes no la deixen ni respirar!

En referència al partit, el primer set ha estat molt disputat, nosaltres hem començat amb certs dubtes en l’atac i això els ha permès a elles disposar de boles fàcils per rematar i fer-nos punt, tot i que una gran concentració en defensa ens ha mantingut ben a prop en el marcador. A mida que ha anat avançant el set, cada cop estàvem més fines en el saque i en el remat, i ens hem endut el set al nostre favor.

Només començar el segon set, una gran racha de serveis ens ha donat una àmplia diferència de punts al nostre favor, cosa que ens ha fet desconcentrar-nos una mica en recepció i defensa i elles poc a poc s’han anat aproximant en el marcador, però no ens han aconseguit atrapar i també ens hem endut el set.

El tercer set ha estat molt més igualat, entre la relaxació del set anterior i que hem sortit amb la idea de provar coses noves, cosa que sempre ens passa factura, ja que sembla que ens oblidem de les coses bàsiques, el set ha anat passant i hem arribat al final amb un marcador molt igualat, per sort, hem sapigut jugar amb la pressió i hem aconseguit endur-nos també aquest tercer i últim set.

Nenes, enhorabona a totes per la victòria, però necessitem entrenar molt, i posar-nos les piles amb la recepció i les frees.

Caldria destacar la vestimenta basquetbolera de l’Anna, i l’aparició en pista de la Raquel, 30 minuts més tard del que havíem quedat (després de 15 anys jugant, és la primera vegada que arriba tard!) enhorabona, bona manera d’impressionar al nou mister.

Floreta i Sílvia us esperem en el pròxim partit!! 

by La Capi.

2 comentaris:

  1. Pffffff... vaig fer el que vaig poder! Us ho ben juro! Us haig de confessar que les meva primera sensació al llevar-me del llit van ser ben negatives! No em veia capaç de donar-li a cap bola sense deixar cap rastre gàstric pel camí! Però les ganes de jugar van fer la resta! I us haig de dir, que malgrat el meu malestar (ressaca/borratxera hablando en plata), m,ho vaig passar tetaaaaa!
    Enhorabona a totes x la nostra primera victòria!

    ResponElimina
  2. Hola! El meu nom és Margalida i he arribat al vostre blog mirant coses de voleibol per internet. Estava buscant per poder entrenar en algun equip enguany... Creis que seria possible fer-ho al Vilassar? Us deixo el meu e-mail per si alguna es pot posar en contacte amb mi per informar-me i li explico una mica la meva situació!

    Espero la vostra resposta i moltes gràcies per endavant!

    galida16@hotmail.com

    ResponElimina