dilluns, 30 de maig del 2011

CONTUNDENT 3-0 DAVANT EL FIGUERES

L’equip sénior del Volei Vilassar torna a arrassar per quarta vegada consecutiva amb un 3 a 0 al seu favor. Podem considerar aquest com el resum més important del partit.

L’equip vilasarenc, en aquesta ocasió es presenta davant la seva afició amb un total de 8 de les seves jugadores. Tenint en compte que 1 embarassada, 1 lesionada, 1 erasmusenca, 1 casi-universitaria i 1 dopada estan de baixa, compta amb el 100% de la seva plantilla a pista. Cap de les baixes és injustificada en aquesta ocasió i això denota l’alt nivell que demostra a pista amb un equip complet en tots els sentits.

El Vilassar es fa amb el primer set amb facilitat  i això fa que al segon set el míster ens motivi a provar coses noves; pilotes curtes, serveis en salt...Destaquem positivament els dos remats curts boníssims, i negativament alguna pilota morta que queda penjada a 4. A més, la Capi, recent sortida d’una lesió ens dedica un parell de serveis en salt que tenen molt a envejar altres jugadores de més de 1.60!

La falta de la jugadora oposada estrella que es troba en mig de proves de laboratori fa que les Martes hagin de demanar torn per a jugar d’oposades i suplir així aquesta vacant. El nou fitxatge de la juvenil Marta Hortés, debuta com a oposada fent un molt bon paper, on els remats per 2 fan tornar boges a les rivals. A segon set, Marta Vallejo, jugadora punta per excel·lència, demostra la seva veterania amb un joc tranquil i segur per la zona de dos.

La Sara i la Silvia, tot i l’escàs entrenament de les darreres setmanes, mostren un alt nivell de motivació amb els remats gairebé a la línia de 3 i les bones defenses i recepcions. Els remats per 4 entraven amb fluïdesa, on el tàndem Capi-Romeu, es va complementar a la perfecció i  finteta amunt, finteta aball, o atac contundent fa parar boja a la defensa figuerenca.

La Colo, sense opció  a canvis i amb una problemàtica intestinal important 4 hores abans de l’inici del partit, es veu obligada a concentrar-se i donar de si al màxim. Per sort, a pista no van tornar a presentar-se indicis de perill gàstric! Deixe-m’ho en que tot va ser una mala nit.

El Figueres, tot i tenir 4 bones rematadores en camp, al disposar d’una fluixa recepció i una pitjor col·locació no va poder atacar amb fluïdesa mentre el Vilassar defensava amb tranquil·litat.  Això va “desquiciar” a l’equip que, a mida que avançava el partit es desesperava amb més raó.

Un parell d’intents d’engany de remats ràpids per 4 i/o per 3 (Capi – Petarda), van fer culminar el partit amb una victòria contundent del Vilassar.

Gràcies a tota l’afició (Marc i Quimo) pel recolzament! És d’agraïr no veure la grada 100% buida.