SANT ESTEVE 3 - VILASSAR 1

El volei Vilassar inicia la Lliga Catalana amb una derrota……

Aquest cap de setmana algunes valentes ens hem desplaçat a Sant Esteve Sesrovires per donar el tret de sortida a la Lliga Catalana, amb les insubstituïbles baixes de l’Amanda, la Sílvia, la Marta i alguna de les juvenils, per motius diversos, vam viatjar amb tan sols 7 jugadores; Sara, Míriam, Ana. M, Anna. R, Colo, Laura i Capi (bueno….. realment 6 i mitja, ja q la capi després de més de dos mesos sense tocar bola i amb el genoll encara una mica tocat, no valia per gaire).

Per primer cop en tota la història del volei Vilassar l’equip sènior jugava amb líbero, i tot i no tenir les normes gaire clares, i que estava una mica tullida, no ha anat gens malament!!!

Durant el primer set hem estat una mica empanades, ens costava moure’ns, i teníem alguns problemes en les posicions al camp, però poc a poc hem anat corregint errades i ha estat un set força igualat, tot i que la sort sempre estava del seu costat. Una llàstima que les nostres recepcions i defenses no hagin estat una mica més fines, ja que la Sara per 3 estava imparable!!! Però no ha disposat de moltes pilotes, tot i això, n’ha rematat alguna més que la Míriam. L’Ana Martín, tot i conèixer a l’últim moment que li tocava jugar per 4 ha estat molt encertada en atac.

En el segon set la tònica era la mateixa, punts molt llargs, i que gràcies a la nostra millora en l’actitud en defensa i amb molta paciència, acabaven caient al nostre favor, cal destacar que s’han començat a notar els remats de la Míriam, que s’ha posat al nivell de la Sara. I la Laura ha aconseguit fer uns quants remats en línia com feia temps que no veiem. Per desgràcia, amb el marcador favorable 21-24 ens ha agafat una pàjara en atac, i quan semblava que tornàvem al bon camí, ens han tallat el ritme per un cop al cap d’una rival, i finalment ens han guanyat el set.

Després de com havia anat el segon set, creiem més que mai en les nostres possibilitats per al tercer, i tot i que continuàvem atrapant-nos en alguns punts, el marcador ha estat sempre molt ajustat, però els millors remats eren sempre nostres, concretament l’Anna. R les ha tornat boges, fins que hem arribat als 20 punts, aquest cop però, ens hem dedicat a continuar ficant pilotes al seu camp i defensant amb molta paciència, i hem anat sumant un punt darrera un altre (alguns molt i molt llargs) fins que la capi en el punt 24 ha vist a les rivals una mica descol·locades i ha anat per la via ràpida: pilota de primer toc a l’altre camp i SET A LA BUTXACA!!!!

Començàvem el quart set, amb ganes i mentalitat de que podíem fer-nos amb el partit, o com a mínim això pensàvem..... però de sobte, ha arribat el “nubarrón” més gran que he vist mai i hem començat perdent com 12-1, tot i que no deixàvem de dir que podíem, i que volíem el partit, l’actitud i l’actuació al camp no deien el mateix, i tot i que hem aconseguit remuntar un munt de punts, ha estat impossible acostar-nos amb perill al seu marcador i ens han guanyat el quart i darrer set.

Haurem d’entrenar dur aquesta setmana i esperar a la pròxima setmana per aconseguir la primera victòria!!!!