dimarts, 18 d’octubre del 2011

EL TERCER 3-0 DEL VILASSAR

Tot i que sembli totalment increible, aquesta jornada el CVV ha fet el tercer 3-0 de la temporada, aconseguint amb això el 100% de victories en el que va de temporada (cosa inèdita en el nostre equip, tres victories seguides?)

Cal dir que tot i la gran noticia, no caldria flipar-se. Hem de tocar de peus a terra i reconeixer que de moment els equips rivals no es que ens hagin posat gaires problemes. Així que les tres victòries no tenen tant mèrit com el que pot semblar d’entrada.

En fi, resumint el partit , el sis titular va ser Laura i Amanda com a puntes, Anna i Miriam com a centrals, Colo de colocadora i Capi d’oposada. A la banqueta i com a hinches principals Floreta i Silvia. (tot i que en aquesta ocasió contavem amb més hinches a la graderia! Familia de la Laura i pare de l'Amanda!! Gràcies!))

Només iniciar el partit, l'equip rival ens va marcar un punt directe de servei a la zona 6, on Amanda, despistada, no va poder ni tocar la pilota. Pel que fa la resta, ha estat un partit caracteritzat per la manca d'un intercanvi elevat de pilotes. Algunes fins i tot en comptes d'animar des de la banqueta, es van dedicar a jugar al so-pa-po en un espai un pel reduit (d’aquí el mèrit de no ser tocat en el “po”).

En un entorn ple de crits i amb una mica de descontrol per part de l'equip rival el volei Vilassar es va fer amb el partit amb un senzill 25-16 / 25-5/ 25-10.

Aprofitant l'èxit del partit, el Vilasar va intentar treure-li més profit posant a prova les seves noves armes: curts, tensos, xinos,... i la cosa no va anar del tot malament. Tot i que, també val a dir, que a estones, les pilotes que eren retornades al nostre camp, era on mostravem el segell del Vilassar amb les pajaras en defensa.

La veritat es que malauradament la majoria, per no dir totes, ens vam quedar amb ganes de més. És per aquest motiu que aquesta setmana entrenarem amb força per a poder enfrontar-nos al partit clau de l’anada contra les jugadores que ens tenen apodades com “las bestias negras”. Així que no patiu que... las BESTIAS  NEGRAS resorgirant per donar-ho tot contra el Caldes. En aquesta ocasió a casa i amb l’afició que caracteritza al Vilassar a la graderia: buita.

by Petarda.

1 comentari:

  1. Hola!!

    Em dic Marina i tinc un blog per als amants del vòlei pista i vòlei platja en el que penjo fotos i videos diversos!

    Us convido a què el visiteu i, si voleu, també podeu aportar alguna fotografia o video del vostre club!

    www.voleibloggirona.blogspot.com

    Moltes gràcies i Bon vòlei!

    ResponElimina