dilluns, 9 d’agost del 2010

III Open 4x4 Calella


Tercer títol de la temporada volei platja 2009/10 del Club Volei Vilassar!!! (Petarda… hauràs de platejar-te obrir una pàgina per posar-hi el nostre Palmarès ehhh)
Per segon any consecutiu, el Club Volei Vilassar va inscriure un equip en el torneig de volei platja de Calella. Aquest any l’equip estava integrat per Anna R, Miriam F, Raquel E i Raquel G. i l’agreciat nom que les representava era ALÉ!!! (que nos da suerte coño!!!)

La primera sorpresa d’aquesta edició va ser la baixa participació en el torneig: només 4 equips en la categoria femenina, i no gaires més en la resta. (12 € per jugar 5 partits… cada vegada ens cundeixen més els tornejos ehhh… ¬¬’ ) Però SI nenes, el Papi Chulo estava!!! No hi va faltar!!!

En la categoria femenina, el torneig es va organitzar en una primera fase de lligueta entre els 4 equips durant el matí, i una segona fase de semifinals i final a la tarda (si feu números, veureu que els 4 equips passàvem directament a les semifinals de la tarda!!!)

En la primera fase, ALÉ es va enfrontar a “Parecemos nuevas” (ni papa d’on eren), “Sisters & Co.” (equip d’Arenys) i “Ja hi som” (“Estupendas de Mataró” para los amigos). En el primer partit, com sempre, faltava ritme i rodatge, però tot i això ens vem imposar per un clar 15 a 25. En el segon enfrontament, una mica més rodades (no vol dir que juguèssim millor…) també vem ser les clares vencedores contra les “Sisters & Co.”. Però va arribar el torn de jugar contra “Ja hi som”!!! I ja hi vem ser!!! Un clara victòria per l’equip estrella del Mataró.

A les 13:00h del matí ja havia finalitzat la primera fase de la categoria femenina i fins les 16:00 no es reprenia el torneig. Es va intentar fer més amena l’espera, i vem jugar un “partit amistós” contre les integrants de “Parecemos nuevas”. D’aquest partit direm que vem vatre el rècord en el número de serveis consesutius i que vem caminar més que mai per anar a buscar la pilota a l’altra punta de la platja (He-man no atinava a meter la bola en el campo!!! La madre que la trajo!!!) Ràpidament es va proposar fer un bany ràpid, cigarro per a les que fumen i anar a dinar. Va ser llavors quan la delegació del Vilassar va anar en busca del seu restaurant preferit: el Mc Donald’s!!! I no van faltar els Mc Flurrys!!!

Un cop fartes de jalar, i amb la mandra de la migdiada, vem enforntar-nos a les semifinals de nou contra les “Sisters & Co” i ara ja si: contra el vent!!! Tot i axiò vem ser les vencedores. Ja estàvem a la final, i com no podia ser d’una altra manera, les contrincants a la finalíssima van ser les “Ja hi som”. Cal remarcar, que tot i el vent (que va ser el clar vencedor del torneig de l’any passat), vem plantar cara dignament a la final, on vem perdre per un ajustat 17 a 21.

Entrega de trofeus (la copa és dels xinus), foto de rigor i cap a casa.

Com a anècdotes us explicarem que un any més, alguna axixarrada ens vem emportar, punts ridículs van existir, que el Papi Chulo cada any és més lleig, que tothom va tornar a casa amb les seves Hawaianas, que lo puto vent ja no ens fa por i (ara vé la bomba): l'Anna R. va jugar varis partits amb una cua i la finalíssima, fins i tot, es va posar un clip!!! PA FLIPARRR!!! ;)

El proper diumenge 8 d’Agost, propucarem inscriure un equip pel torneig de Masnou. Seguirem informant. Això és tot desde Campana.

by Colo

4 comentaris:

  1. Que grande equipooooo!!! m'ha encantat... L'any que ve repetim a calella??? Bé ni que sigui només pel Mac Flurry! Ara que ja sabem jugar contra el vent, no cal que hi hagi més equips que el nostre...totes soletes ens ho fem...

    ResponElimina
  2. M'ha encantat la crònica!!!!
    Crec q ja tenim cronista oficial, no???

    ResponElimina
  3. Si hommmmmmmmmmmmmmbre!!! Estàs flipant!!! Una por turno!!!
    He dicho!!!

    ResponElimina
  4. a mi la raquel em mola molt com ho expressa!!!

    ResponElimina