dilluns, 26 de juliol del 2010

Volei Platja 4x4 Ciutat de Mataró

Les noies del volei Vilassar participen en el segon torneig de volei platja de la temporada. Després del subcampionat assolit en el torneig de Vilassar, estàvem més animades que mai a jugar el següent, tant és així, que com erem 9 valentes les que volíem jugar a Mataró, vam inscriure a dos equips. Malauradament, durant la setmana del torneig vam tenir 3 baixes inesperades (Puku, Míriam i Kris) tot i així, després d’una màgica trucada, el divendres a les 19:00h tornavem a ser 8 i podíem jugar el torneig sense problemes.


En aquesta ocasió, on pràcticament el Vilassar al complet va assistir a la cita, únicament l’Anna M i la colo Raquel G. no van poder competir per raons un pel qüestionables... deixar a l’equip per una boda? o un viatge?? Vendidas!

Després d’un sorteig (una mica “amañat”) els equips van quedar distribuïts de la següent manera:

Amanda’s team:                                  Alé:
Aina                                                   Miriam
Anna                                                  Sara
Sílvia                                                  Amanda
Raquel E.                                           Maria

Però no oblidem que això és el Vilassar, així que encara ens podia esperar algun altre entrebanc d’última hora; d’un costat l’Aina que truca a les 9 passades dient que no es pot llevar i que no pot venir a jugar, però al final fa un esforç per l’equip (gràcies Aina!, no sé que fariem sense tu) i el més important, l’Anna que 20 minuts més tard del que s’havia quedat, encara no apareixia i no hi havia manera de localitzar-la, i que màgicament va aparèixer a la platja de Mataró.

El torneig estava organitzat en dos grups de sis equips, i els dos de Vilassar van quedar col•locats en grups diferents. Amanda’s team va tenir millor sort, ja que li va tocar un grup bastant assequible, i de fet va guanyar 4 dels 5 partits del grup, passant com a segones de grup directe a quarts de final (hem d’agrair la col•laboració de la Miriam en l’últim partit de grup).

L’equip Alé va tenir un quadre molt més dur, i tot i jugar a un bon nivell, va perdre contra Santeres i Niñatas, però va aconseguir classificar-se per jugar els vuitens de final, en els que va guanyar còmodament a Les 4 Maries i després a Sister’s & Co, aconseguint així arribar a semifinals, on per desgràcia es va enfrontar altra vegada a Niñatas, a qui tampoc van aconseguir derrotar en aquesta ocasió, i que les van relegar a disputar el tercer i quart lloc.

L’Amanda’s team, en el seu partit de quarts no va aconseguir guanyar a No veo, no veo, me duelo el tobillo, equip que va acabar disputant el tercer i quart lloc contra Alé. Aquest partit per al tercer i quart lloc es preveia molt dur, i només començar, la Miriam va protagonitzar 4 punts que no donaven gaire bona sensació per les de Vilassar. Per sort, després d’un partit disputadíssim, on les No veo, van anar davant del marcador durant tot el partit, les Alé van ser més pacients i atrevides i van aconseguir gràcies a una remuntada inèdia per un equip del Vilassar, la victòria per un ajustadíssim 21 a 19, aconseguint així el tercer lloc del campionat i enduent-se una copa a casa.

Volem fer especial esment a la fortuna de 3 jugadores al aconseguir premis en el sorteig. No sabria dir-vos quina ha estat la més afortunada si l’Amanda amb la mà inflable del barça o la Sara amb el matalàs inflable! Per sort els llibres que sortejaven van anar cap a altres equips. No obstant, i ja bromes a part, l’Anna R. es va fer amb una pilota de VP oficial size&weight signada! Així doncs, ara sí que no poden dir “esta pelota no va bien!”

Enhorabona a totes les participants, esperem la crònica alternativa per part de l’Aina, i us mantindrem informats de la resta de tornejos en els que participem. Mentre podeu mirar algunes algunes fotos:
Volei Platja Mataró

by Capi

4 comentaris:

  1. ASQUEROSAAAAAAAAS!!!!

    La Colo

    ResponElimina
  2. Oleee con la capi!! molt be tia, aixó m´agrada... El blog te que estar al dia.
    El torneig va estar genial .. Encara tinc agulletes a les costelles, però va valer la pena l'esforç, els ànims i les remuntades d'última hora quan totes estàvem enfonsades pensant que el tercer lloc ja ho teniem perdut. Però no!! va sortir la nostre força d'on es podia i es va guanyar. Sara una de les nostres jugadores estava lesionada, però va jugar com la que més, va menjar sorra, va saltar i es va esforçar pesar de tenir el turmell amb un esquinç!
    Ànim noies en el proper torneig segur que ens portem la primera copa.

    ResponElimina
  3. CAAAAAAAAAAAAAAAAALLLMAAAAAAAAAA!!!
    Que el pròxim torneig és el de Calella!!!
    Y me da que no vamos a quedar primeras...

    ResponElimina
  4. Eiii chicas que está pasando donde está la cronica del torneo de Calella... Anda que alguna se anime a ecribirla para ponernos al dia.
    Ahora solo falta copita para Amanda ánimo que en Masnou tb os llevareis copa, yo os apoyaré desde New York!! :)

    ResponElimina