dissabte, 10 de juliol del 2010

Torneig Volei Platja 4x4 de Vilassar de Mar

Debut a la platja amb el torneig organitzat pel l'ajuntament de Vilassar.

A la platja del Palomares es va disputar el passar 3 de Juliol el Torneig de Volei Platja 4x4 en categories masculina, femenina i mixta. La delegació del sénior femení de vilassar no va faltar en aquesta cita ja tradicional que obre la temporada per nosaltres a la platja.

En aquest cas, les valentes participants que van representar a l'equip van ser Raquel Gonzalez, Amanda Laüfer, Anna Romeu Miriam Freixes i Maria Escalera (el nou fitxatge per a la temporada 2009-2010 que ja escalfa motors a la platja).

Tot i els extranys noms amb els quals ens van voler batejar, el nom de l'equip en aquesta ocasió va ser  ALÉÉÉ. En honor a la nostra jugadora lesionada Sara Rosés que no a faltar a animar-nos en aquesta cita.

L'equip buscava revalidar el títol aconseguit la temporada passada però es va haver de conformar amb una segona posició, al caure a la final contra les "estupendes", equip anomenat "Laurita y sus amigas" on els van plantar cara gunanyant un set a la final.

Les nostres rivals del C.V.Mataró no va faltar en aquesta competició, van ser tres equips els que van conformar la delegació mataronina. El format de competició femení van ser 8 equips dividits en dos lligues on es disputaven 3 partits i els dos millors equips es clasificaven per disputar semifinal i final. 

Va ser una prova molt igualada en la seva fase da lligueta ja que ens va tocar un quadre força dur, amb dos equips del CVM i amb les campiones del torneig on, en aquesta ocasió van punxar i vam aprofitar-nos per guanyar l'encontre. D'aquesta manea, amb dos partits guanyats i un perdut, les "Laurita y sus amigas" i les "Alééé" van classificar-nos per a la semifinal. El partit de semifinal, disputat amb la pàjara de la digetió, no va ser gaire complicat doncs elles estaven encara més dormides que nosaltres. Finalment, ens va tocar enfrontar-nos de nou a les "estupendes" que, en aquesta ocasió, amb el recel de l'encontre anterior van imposar-se per 2 sets a 1. Tot i així els vamsaber plantar cara i vam perdre amb dignitat.

Un any més vam poder gaudir de la platja vilasarenca per passar un dia fent el que més ens agrada, jugar a volei.

Us deixem un recull de les millors fotos de la jornada al següent link:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada