dilluns, 16 d’agost del 2010

Campionat 4x4 Volei Arenys


I una altra copa!!! Estamos que nos salimos NENAS!!! Un altre torneig (sí César, otro 4x4, no un 2x2), i una altra copa pel Club Volei Vilassar. Aquest cop ha sigut en el Campionat 4x4 Volei Arenys, a la platja de les Palmeres. ALÉ no hi ha faltat (Anna R, Miriam Freixas, Raquel Erro i Raquel Gonzàlez). I un cop més, ens han près el pèl!!!

Fins l’últim moment, les quatre motivades del volei platja, no es van decidir a participar en la jornada del diumenge 15 d’Agost (que pesaos amb els tornejos en diumenge, que hay gente que aun curra los luneeees!!!). Les prespectives eren dolentes, ja que 3 dies abans del torneig només hi havia 2 equips femenins inscrits (sudando de que nos metan en el mixto o en el masculino). En tot moment vem estar en contacte amb un dels organitzadors pq ens mantinguès informades sobre el número de participants. Finalment, la cosa pintava bé: “Hola noies, s'està animant, ja hi ha 4 equips inscrits i un o dos a l'aire; ademés, dos de nivell”. Pos ala, pal torneo!!! 4 equips + nosaltres = 5, i algun altre que pot caure… i 2 equips amb nivell!!! La cosa ja promet més!!!

SI??? POS NO!!! Arriba l’expedició ALÉ, a les 9:30 a la platja (sudando de presentarnos más a la hora del evento del Facebook ehhhh), ens passegem per la carpa, ens fem la prova de la camiseta de turn i preguntem per l’hora d’inici del torneig “Chicas, a las 10 empezamos!”. UIIIIIIIII SIIIIIIIIIII!!! A las 11 nos daban el NOTICIÓN!!! “Es que un equipo se ha dado de baja ésta madrugada, y a otro equipo le faltan 3 jugadoras…” TOTAL: “os metemos a la liga de masculino/mixto pa que juguéis más partidos, vale?” Un altre cop a jugar partits contra “MACHOS y ESTUPENDAS” amb una xarxa a 2,40cm!!! FANTÀSTIC!!!

Lligueta entre un grup de 5 pel matí, i lligueta entre els 3 equips femenins per la tarda. Les 2 millors es juguen la final. Això sumen un total de 4 partits pel matí i 3 en els millors dels casos per la tarda (tot això sobre paper ehhh).

Molt bé!!! Doncs a jugar!!! Primer partit: VICTÒRIA!!! FLI-PA!!! Contra un equip mixte (2 nois i 2 noies, un equip un pèl extrany, no em pregunteu pq… raros i prou!!!) Segon partit: contra 4 pavos boníssims (un d’ells un cascarràbies)!!! I bueno, a levantar bolas!!! A moverse como ratas por la pista!!! Primera derrota!!! Tercer partit: un altre equip masculí… més simpatics que els anteriors (per cert, subcampions del torneig, pa que veáis)… així que res a fer!!! Otra derrota!!! I quart i últim partit del matí contra un mixte ( 2 nois, una noia i UNA COTORRA!!! Que tía más pesada!!!): otra derrota!!!

Una de les alegríes del día: són les 15:00 i fins les 16:00 podem anar a dinar. On anem? Doncs al Mc Donald’s clar!!! MC Flurry pal cuerpo!!! Y un montón de calorías más!!! I nenes, la Capi i la Colo ja no aniran a cap Mc Donald’s que no tingui “zona de recreo para más bajitos de 1,20cm!!!” :D

A les 16:15 ja estàvem a la platja esperant per fer la lligueta entre els equips femenis… les 16:30, les 16:45, les 17… “Es que estamos esperando a un equipo de chicas que no ha llegado…” Total: no venen!!! Fem la finalíssima directe contra “Las Estupendas de Arenys” (sempre ha d’haver-hi un equip d’Estupendas en els tornejos? Cachis…) Perdem 1-2 gràcies al nostre GRAN primer set. Copa de segundas clasificads de 2 participantes pa casa y a oblidar el torneo!!! Aquí teniu uns punts de la finalíssima:


Ara, analitzem la nostra trajectòria:
  • 1er torneig --> 2es de 5 equips (bueeenoooo… por algo se empieza!!!)
  • 2on torneig --> 3eres de muuuuuuchos equipos!!!! (molto benne)
  • 3er torneig --> 2es de 4 equips (esqueeeeeeee… estaban las del Mataró A coñe!!!)
  • 4rt torneig --> 1eres de 2 equips (faltaría más!!!)
  • 5è torneig --> 2es de 2 equips (dejamos YA lo de los torneos??)
Que cada una saque sus propias conclusiones… :P

Tooooooooas las fotos:

Próximes competicions... 2x2!!! Ai mare meva...
Saludos desde Campana.

by Colo

3 comentaris:

  1. Com administradora del blog et declaro cronista oficial!! Alé!!!! K grande pájara!

    ResponElimina
  2. eiii felicidades equipo asi me gusta copitas para el vilassar... Ricky y yo ganamos el torneo de voley playa en punta cana en el hotel 4x4 con dos Alemanes mas... nos toco 2 botellas de ron barcelo, jejejeej lamento comunicaros que ya tienen propietario, mi padre y mi suegro. pero gracias por los entrenamientos jejejeej un beso a todas

    ResponElimina
  3. petardesss, desde terres africanes us envio records!!
    Fa un parell de dies vaig estar jugant a voley am un maromo espanyol, us vaig tenir presents!
    Veig que no descanseu, di que si. a tope para el 2011!=) seguiu aixiii, aqui una present torna en quatre diessss
    muaaaaa

    ResponElimina