dimarts, 10 d’agost del 2010

Una copa més!!

Diumenge 8 d’agost de 2010, a la platja del Masnou l’equip Alé del Club Vòlei Vilassar integrat per Miriam F, Raquel G, Sara R, Raquel E, i Anna R, es presentava al torneig 4x4 de Voley platja amb la difícil tasca d’aconseguir una copa per a una de les companyes més estimades del equip, la qual es trobava en un altre continent.







El repte inicialment era difícil tenint en compte l’estat d’algun membre del equip…el torneig es feia en el dia escollit per Déu per descansar i no tothom estava llest per un dia tant intens…


Amanda a "El Cairo"
L’ensurt va ser matiner…en arribar l’equip a la platja es va assabentar que no jugarien contra equips de categoria femenina ja que només n’hi havien dos i per tant aquests es disputarien el primer i segon lloc a la tarda. Inicialment hi havia una mica de desacord en jugar ja que no ens havien avisat amb temps...tot i així durant tot el matí, Alé es va enfrontar a varis equips mixtes, alguns més bons i d’altres insoportables (equip, que només veure’ns ens diu quina edat teniu?...)però la dificultat era ben clara...la xarxa estava un pelet més alta del que estem acostumades... i que m’ho diguin a mi que 0 remats i tots els saques per baix...per si de cas, que el meu estat tampoc era el idoni...

Després dels partits del matí que no ens servien per res, ja que teníem accés directe a la final, i de una vista al Sr. Ronald Mc. Donald es disputaria la gran final femenina del dia. A la final Alé va començar patint, el primer set perdut, va aparèixer el moment pajareo característic del Vilassar, el segon guanyat i el tercer guanyat! D’aquesta manera l’equip es feia amb la copa de primer classificat.

Una copa que ja tenia propietària, l’Amanda. Així l’equip va aconseguir el proposat...Amandon estarás contenta!!


Del dia cal destacar la incomunicació que tenia la Sara amb la resta de l’equip...ningú l’entenia; la presencia de l’Adrià ( noviete/ rollete de verano/ xurri de l’Anna R) que possiblement serà un hincha a la grada del Vilassar quan juguem a casa; el Papi Papi Papichulo també va ser present en el torneig de Masnou i el pibón que es va xocar amb la Raquel E i que ens ho va amagar fins al final... i que m’en dieu de la veu de pito de la speaker que insuportable la Laurita dels nassos...i és clar la indumentària de la recollida de la copa no té desperdici! Allò semblava carnaval!


Noies va ser un gran dia, tot i que el vòlei per mi estava en una altre fase...Això és tot després d’haver dormit el que el meu cos necessitava...2 nits!








by Sara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada