dimarts, 20 de març del 2012

Remuntada contra el Vilanova

L'equip es disposava per jugar a les 12:00h del diumenge amb sis jugadores justes, com és habitual en aquesta època de la temporada. Amb la càrrega desmotivacional d'una mala notícia presentada pel president del club i una de les jugadores el divendres anterior i amb la falta de la capitana de l'equip, el Vilassar no va fer figa a la seva cita dels diumenges a casa.

Les jugadores presents, Miriam i Sara de centrals, que en aquesta ocasió no van perdre's el partit, Amanda i Anna de puntes, Raquel de colo i la sorpresa del partit: Laura d'oposada.

El partit es comença amb servei a favor i el que això comporta quan juguem a casa, un important sol en contra (algun dia posaran cortines al pavelló?). Tot i no ser excusa, aquest set, vam anar a remolc de l'equip rival durant tota l'estona i amb unes diferències importants de punts durant el principi de set, cosa que va fer que el set recaigues a favor del Vilanova que s'anava creixent a mida que avançava el partit i agafaven més avantatge.

El segon set, tot i no tenir l'excusa del sol, tornem a la mateixa dinàmica que l'anterior, molta diferència de punts a principi de set i finalment, tot i remuntar i arribar a igualar, ens falta la desició de guanyar el set.

Ens situen 0-2 en contra i el Vilanova que encara no ha guanyat cap dels partits jugats en aquesta fase d'ascens ja es veia el partit a la butxaca. Sortim al camp amb ganes i desició, sense apatia com és de costum quan ens porten aquestes diferències. L'actitut és un punt clau en aquests partits, on el resultat ja ens és totalment en contra.

La Laura fa una espectacular actuació des de la zona tan complicada com és la d'oposada i l'Anna amb confiança entra en una dinàmica de molt bones recepcions que acompanyen a les de l'Amanda i ens permeten atacar millor. D'aquesta manera, amb el bon joc integral de l'equip, aconseguim fer-nos amb el tercer set i fins i tot el quart, les epatem a 2 i ja tenim assegurat un punt en la classificació. Ara només queda un esforç final per aconseguir el segon punt de la classificació que està en joc.

El cinquè i ultim set es planteja amb molt mala pinta fins al canvi de camp. Doncs fem el canvi a 8-3, cinc punts ens separen de l'empat i a elles 7 de la victòria. Canviem de camp i el vent bufa a favor nostre, igualem el marcador i amb un molt bon joc per part de tot l'equip ens imposem per 15-13. Una nova victòria i un nou partit-patiment del Vilassar.

D'aquest partit ens ha de quedar clar que amb una bona actitud tot es pot guanyar, no importa anar 6 a un partit, no importa que falti gent, sino que quan les 6 persones que estan dins el camp en cadascun dels sets ho donen tot i tenen una actitud positiva a pista, podem fer-ho. Aquesta vegada el Vilassar no ha deixat aflorar la ONG!

Ànims noies que ara toca el partit contra les mixetes grogues i acabem la primera volta! Hem d'aconseguir que sigui només amb una sola derrota.