diumenge, 13 d’octubre del 2013

Cap de setmana negre al Volei Vilassar


Cap de setmana negre per al volei Vilassar. Hem perdut en totes les categories. Ambtot, les del sènior hem aconseguit sumar un puntet.

Ha estat un partit amb alts i baixos.

Primer set a pista: Capi (una mica lisiada) i Raquel per 2, Anna i Flower (ha tornat!!!)per 4, i Míriam i Sara per 3.
Hem començat sacant però tot i així les del volei Arenys s’han posat per davant en un 0-5, però poc a poc hem anat sumant punts fins al 7-7. Ha estat un set intens amb errades en defensa. Hem tingut una davallada a mig set que ens ha fet perdre’l, quan hem volgut recuperar-lo ja no hi hem arribat a temps.

Segon set a pista: Capi i Raquel per 2, Anna i Laura(una mica lisiada) per 4, i Míriam i Sara per 3.
L’equip contrari ha entrat confiat, i ha fet canvis que l’han perjudicat. Hem guanyat el set amb molta concentració en atac i sobretot en defensa.
Hi ha hagut una entrada espontània de la Marta Amat, nou fitxatge del CVV, a més de l’ajuda de la juvenil Maria Guardiola que ha participat durant tot el partit.

Tercer set a pista: Capi i Raquel, Marta i Laura i Míriam i Sara.
L’equip contrari torna a fer canvis que ens dificultaran el joc. Hi ha hagut un abús per part del volei Arenys en atac a 1, des de 4. La jugadora número 6 de l’equip contrari ens ha fet molt de mal. Té molt bon remat però el més important de tot és que és ràpida i salta molt. Quasi bé no teníem temps per a rectificar la nostra posició al camp.
En aquest set, i durant tot el partit, ens ha faltat rapidesa en el bloqueig i potser un pam més d’altura no ens hagués anat malament. Les nostres jugadores estaven una mica cansades ja, però hem lluitat molt bé tot i això.
Hem perdut el tercer set.
Anem 1-2, el següent set és decisiu.

Quart set: sortim com al primer set.
Ha estat un set molt intens, amb una remuntada final pràcticament impossible. El volei vilassar té un do amb les remuntades.
Hem començat perdent, l’equip contrari té bon saque i a nosaltres encara ens falta una mica de cohesió d’equip, sobretot en defensa. L’equip contrari torna a fer línies. Realment l’Arenys ha tingut molta sort o bé ho tenia molt ben calculat, però tots els remats que semblaven fora, tocaven de ple a la línia de fons. És un equip que fa poques fintes, més aviat juga al fons del camp.
10-20, el volei vilassar ha de guanyar aquest set o sinó no suma ni un punt. Fallem en recepció, i en atac. Fem un canvi, surt Anna per Laura. Les de l’equip contrari que han patit els atacs de la Míriam, ara hi ha un triple bloqueig per 3! Pobre Míriam...tot i així aconsegueix sobrepassar-lo. Comencem a “remuntar”, però l’equip contrari es torna a confiar i fa uns canvis que el perjudiquen. La Sara i la Capi han tingut una bona ratxa de saques que ens han apropat al 20, i sense adonar-nos-en, ja estàvem al 23-24. Les de l’altre equip han desfet els canvis assolint els 6 canvis. Saca la Laura que no ha sacat massa bé durant el partit, i està cagada. Però els nervis no poden amb ella i aconsegueix ficar 3 saques més. L’equip contrari que ja es veia el set guanyat, al veure que remuntàvem, s’ha posat nerviós i ha començat a fallar. Hem guanyat el set!!! Felicitats noies per aquesta gran remuntada, realment quan ens hi posem demostrem que som un gran equip, i que l’alçada no és tant important!

Cinquè set: sortim com hem acabat el set anterior.
Hem començat fallant el saque, però hem recuperat el punt. Hem tingut algunes errades però anàvem 6-8 quan hem canviat de camp. La llum és un gran enemic en el camp del volei vilassar. Les jugadores ho havien deixat tot en el set anterior, i estaven exhaustes. Ha estat una llàstima l’últim set perquè no ens ha donat temps de rectificar. La número 6 ha tornat a clavar-nos els remats entre 6 i 1 i les jugadores no sabíem com posar-nos al camp per aturar el seu remat. Era feina del bloqueig aturar aquells remats, però la central ja no arribava i quedava un forat entre les dues jugadores. Una llàstima, és una sensació d’impotència.
Hem perdut el cinquè set amb errades en recepció i algun cop de sort de l’altre equip.

L’equip volei Arenys és molt tàctic i ràpid, sap trobar els punts febles de l’equip i usar-los en contra nostra. Segons la meva opinió, la seva victòria és ben merescuda.

Volei vilassar, a posar-se les piles en recepció i bloqueig!
Moltes felicitats! A mi, la derrota m’ha sentat com una petita victòria després del quart set...però potser és perquè era el meu primer partit jeje.

By Pípiols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada