dissabte, 10 de març del 2012

Sant Just 3 - Vilassar 1

Bé noies... algun dia havia d,arribar una crònica trista... i les noies de Sant Just han sigut les que ens han donat una bona lliçó de volei i ens han trencat la trajectòria innvicta que portàvem..

.Anem a pams! El partit l,haviem d,afrontar sense cap de les nostres centrals (Petarda i Sara) el que ha fet que durant aquesta setmana les puntes Laura i Anna haguessin de fer-se amb la posició de 3. No ha estat senzill per cap de les dues... però cal a dir, que han fet uns entrenos molt dignes.

Tot i intentar reciclar dues 4 per les posicions centrals, hem tingut la sort de poder contar amb la Marta juve, que ha fet un gran esforç venint divendres al nostre entreno i dissabte tarda al partit després del seu a l,Ametlla. Moltíssimes gràcies Marta!

El partit finalment l,hem afrontat amb la Floreta, Anna i Amanda com a puntes, Laura i juve de centrals, Capi d,oposada i servidora a la colocació.

El 1er set l,hem afrontat cerenes, tranquil.les i sèries, medint i respectant a les rivals, que han fet un escalfament brutal mostrant-nos el gran atac que tenen! Però no hem defallit! Pq el volei no es basa únicament en un bon atac! Sinó tb amb una bona actitud en defensa, bona recepció i cap fred per finalitzar el punt amb un bon atac. Això és el que hem fet en el 1er set! El nostre joc, junt amb la desubicació de les de Sant Just, ha permès que ens hem emportem el set.


En el 2on set, ha estat més o menys el mateix. Però les noies del Sant Just s,han posicionat millor al camp i ens ha costat moltíssim fer-lis punts. També remarcarem l,ampli avantatge en el marcador que els hi hem donat (les mítiques pàjares marca de la casa). Però contra un equip com el Sant Just... aquest avantatge... és insalvable! Set perdut...

I d,aquest set, fins a l,últim punt del partit... no hi ha gaire a comentar pel que fa al nostre joc de volei... han estat sets apàtics, sense un mínim de lluita, amb cares llargues i irrecuperables... fallos en totes les posicions, una defensa innexistent, uns recepció gens afortunada, amb la conseqüent liada en colocació i passades de pilota amb perill zero... contra el Sant Just... això ens ha fet estar venudes!

Noies... hem de donar més! Hem de tindre molta més actitud al camp, més sang per lluitar-ho tot, confiar en les nostres armes! Pq és cert que no tenim l,atac que té el Sant Just! Però tenim molt més del que els hi hem ensenyat!

No podem abaixar els braços en el punt 3 d,un set! Hem d,aprendre a refer-nos després d,un error! Saber que queden mínim 22 punts més! I que hem de donar-ho tot en cada un d,ells!

Fins ara, passejant-nos pel camp, donant avantatges de 6 punts, abaixant el cap durant un set sencer... ens en hem sortit! Però venen partits durs, forts i llargs! Hem de saber reaccionar davant situacions així!

Les de Sant Just, a mesura que avançava el partit, millor jugaven, millor es posicionaven! Es creixien amb cada punt! Rectificaven errors i no donaven res per perdut!

Aprenguem d,equips com aquests! D,actituds com aquestes! No hem d,anar MAI a menys! De cada punt n,hem de treure algo de profit pel següent! D,un error n,hem de treure SEMPRE la lectura positiva, per fer-nos més fortes pels punts que vindran! Fallarem punts segur! Però no podem fallar en quan a ganes d,anar a més, millorar i creixe,ns!

Res més per part meva... mal gust de boca pels últims 2 sets... però la lliga no ha acabat! I hem d,aixecar el cap! I de la mala actitud d'aquest partit (principal error) hem d'aprendre,n per millorar en el pròxim contra el Vilanova! Ànims noies! Ha estat només un ensupegada! Aprenguem que "jugant" així... equips decents/bons...ens faran un repas! Però que s'ho hagin de treballar! Que siguem dures de pelar! I no en tinc cap mena de dube, que jugant com sabem i donan-t,ho tot a cada punt... s'ho hauran de treballar moooolt per vence,ns!

PD: enhorabona a la Laura pel seu partit com a central! Has estat al nivell de qualsevol altre central! ;)

by Colo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada