dimecres, 2 de febrer del 2011

Bordils 3 - Vilassar 0

2on partit de la segona volta. Resultat: derrota per 3-0.

Les noies del Vilassar ens hem retrobat amb el joc insegur, desorganitzat i poc encertat. No hem sapigut centrar-nos, tranquil.litzar-nos, anar pas a pas i fer les coses fàcils i segures. No hem estat encertades en la recepció ni en la defensa i això ens ha complicat les possibilitats d,atacar.Hem tornat a tindre baixades morals de les que no hem sapigut sortir i d,on el Bordils n,ha sapigut treure profit. En definitiva, un partit on les rivals han pogut fer el seu joc sense trobar-se masses complicacions.

Com a fet anècdòtic comentaré el fitxatge temporal de l,Emma, una juvenil que ens va acompanyar en la nostra excursió a Can Collons. Des d,aquí, donar-li les gràcies en nom de l,equip i convidar-la, a ella i a les que ho desitgin, a vindre a entrenar quan vulguin!

Dit això... Noies, ens hem de posar les piles! Totes, cadascuna de nosaltres, ha de fer un exercici de reflexió i pensar perquè anem endarrera com els crancs. Estic convençuda que som molt millors i molt més bones del que portem demostrant aquesta temporada...

Feu l,esforç de recordar els partits de la fase de descens de l,any passat... anàvem als partits a donar-ho tot! Totes feiem el que sabiem fer! Confiàvem amb nosaltres mateixes i amb la companya que teniem al costat! I això ens va fer ser un equip sòlid, compacte, sense punts dèvils! No abaixàvem el cap en moments complicats! Perquè sabiem que en el proper punt ho fariem millor, pq ho sabiem fer millor! Ens creixiem punt a punt! Ens ho passàvem bé! Teniem ganes de jugar i maxacar a les rivals!

Sembla que això s,hagi perdut...

Confio plenament en que podem remontar aquesta lliga!Però per fer-ho necessitem més ganes! Més ganes de fer-ho bé, més ganes de demostrar que confiem en nosaltres, més ganes d,evolucionar, més ganes de millorar! GANES! Tot és això! GANES!

Sé que el volei no és prioritari per moltes de nosaltres... però tb estareu d,acord amb mi que si seguim amb el volei, és per passar-ho bé! I que per passar-ho bé, hem de jugar bé! I per jugar bé, hem de tindre ganes de fer-ho bé! Pq fer-ho bé ja ho sabem fer! Falta plasmar-ho al camp amb ganes!

Tenim un gran Mister des de l,inici de la temporada i tenim l,equip de l,any passat pràcticament! Com no hem de poder jugar igual o millor que l,any passat? És impossible! Podem fer-ho! I hem de fer-ho!

En fi... confio en que ben aviat poguem penjar una crònica positiva i que serveixi com a tret de sortida cap a la remontada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada