dimarts, 21 de febrer del 2012

VICTÒRIA DISPUTADA DEL VILASSAR

Aquest cap desetmana, hem jugat contra les noies de Sant Pere pescador. Ha estat un partitllarg, dur, intens; carregat de errors iencerts pero amb una bona actitud i predisposició a remuntar!.

El primer set,a pista hem jugat la Capi, la Raquel, la Míriam, la Sara, l'Anna i la Marta. Vaser un set bastant ràpid, no vam acabar d'entrar-hi i quasi bé es pot dir queel vam regalar. El fet que arribéssim tard, va fer que no tinguéssim temps pera escalfar, concentrar-nos i fer-nos a la idea de les dimensions del camp.

Al segon set però, ens vam sobreposar, i el vam saber lluitar. La veritat és que és un delspartits que hem fet més errades tontes, però tot i així, la capi ens va sabertransmetre el seu esperit lluitador que ens va permetre mesurar els errors i endefinitiva, guanyar el partit. No ens avancem però. El segon vaser un set emocionant i molt dur, igual que tots els altres perquè les de SantPere tenen un molt bon saque, recepció i bon atac i nosaltres no ens trobàvemen el nostre millor moment.

Al tercer set,el vam tornar a perdre tot i que aquesta vegada el vam lluitar més que elprimer. Vam tenir moments de defalliment, vam perdre molts punts en els saquesi també ajudava el fet que encara no teníem les mesures del camp preses.

El quart set,molt igualat, el vam guanyar pels pèls. Va ser el més llarg, patit i sentit detots. Decisiu perquè si el perdíem, perdíem el partit. Vam quedar 26-28.

El cinquè setsempre és el més ràpid, i això vol dir que s'ha d'entrar al partit noméscomençar el set, i que qualsevol punt compta. Vam començar bé, 2-2 però desprésvam perdre 6 punts que van fer que al canviar de camp estiguéssim en unadesventatge de 8-2. Així i tot, després del canvi i recuperar el punt, vacomençar una ratxa d'encerts en saques de la Míriam, que ens va permetreigualar-nos a elles i a partir d'aquí, avançar cap a la victòria mentre elles,desconcertades, perdien confiança en sí mateixes quan ja feia estona que esveien el partit guanyat.

Res més a dir,moltes felicitats a tot l'equip per aquesta victòria tant difícil!

by Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada