diumenge, 4 de desembre del 2011

VILASSAR 3 - ESCOLA PIA 0

Aquest diumenge el volei Vilassar ha aconseguit un nou 3-0 al seu camp. A les 11 i una mica més ens veiem a les portes del pavelló; la colo, la petarda, l’Anna, la Laura, l’Amanda, la Sara i la Raquel, després d’informar de que la Nostra apreciada floreta avui no ens deleitaria amb la seva presència, i d’esperar una bona estona aviam si la Sílvia apareixia o no, hem entrat al pavelló i ens hem trobat a les contràries a la pista, i res muntat!!!! Tocava espavilar, que per variar, se’ns havia fet tard.



Poca cosa a destacar del partit, les contràries han millorat força i això unit a que nosaltres no hem tingut un dia gaire inspirat, ha fet que el partit d’aquesta segona volta hagi estat més igualat que el primer.



El primer set ha estat una mica lent, amb molts moments de falta de concentració per la nostra part, i amb moltes errades absurdes per part de totes. Tot i així, ens hem posat les piles al final, i hem aconseguit que el set caigués de la nostra banda.



En el segon set, les coses tampoc canviaven, hem tingut estones bones, que ens permetien marxar en el marcador, provar alguna que altra curta i grans xinos per part de la petarda i la laura però acta seguit baixàvem la marxa i elles ens atrapaven, però el set també ha acabat sent nostre.



En el tercer set ens hem exigit una mica més en defensa, i s’ha notat! Tan sols una pilota ha botat al nostra camp en tot el set! Queda clar, que quan volem defensem com ningú. Hem pogut seguir provant serveis en salt, alguna curta, zagueros per part de l’Amanda, i un remat de la nostra colo! I tot i que en atac no hem estat del tot encertades, el set ha tornat a caure del nostre favor.


by Capi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada