dissabte, 3 de desembre del 2011

HOSPITALET 0 - VILASSAR 3


Aquest diumenge 27 hem jugat contra l’Hospitalet de Llobregat, al poliesportiu Les Planes de l’Hospitalet.

Amb alguns problemes d’orientació amb el cotxe i l’ajuda del GPS, hem arribat puntuals al poliesportiu de l’Hospitalet.

La jornada ha començat amb l’Amanda, que s’ha fet un lio amb les claus dels vestuaris, la Marta, que tremolava pel fred i la Míriam i la raquel que menjaven panellets. 
 
Aquest dissabte erem 7 jugadores a l’equip: Les raquels, l’Amanda, l’Anna , la Marta,  la Míriam i la Laura. El nostre couch no ha vingut, però això no ha estat un impediment per guanyar!

El partit ha començat a favor nostre, i així ha acabat:
En el primer set, hem sortit les 6 amb ganes, i l’Amanda “animava” des del banquillo. El nostre joc ha estat bo, hem lluitat en defensa i hem fet bons remats, però també hem tingut varies errades innecessàries cap al final del set. Hem quedat 17-25.

En el segon set, hem sortit una mica massa relaxades en comparació amb l’altre. Aquesta vegada l’Amanda ha ocupat el lloc de l’Anna. Les de l’Hospi han sortit amb ganes, ha estat un set llarg i intens, ens ha costat més guanyar, però l’hem disfrutat molt. L’entrenador de l’Hospi s’ha començat a posar nerviós ... Hem quedat 24-26.

Al tercer set, algunes de l’Hospi, desanimades, han llençat la tovallola, en canvi nosaltres, ens hem crescut guanyant una mica d’aventatja d’entrada. Tot i així tampoc ha estat bufar i fer ampolles. A més, hem comptat amb els ànims de la Marta que ara descansava. Hem quedat 21-25.


Conclusió de la jornada:
Les de l’Hospitalet s’ho han currat molt durant la primera volta, i ens han fet anar de bòlid, però fallen molt, i no han pogut combatre els remats imparables, les recepcions perfectes, les fintes, els saques bala, i aixecades de pilota per part nostra. La veritat és que el nostre equip ha connectat, ens hem coordinat prou bé (amb algunes excepcions a xarxa), i hem fallat poc.

Coses a destacar del partit:
-La flipada de red per part dels àrbitres al principi de l’escalfament
-Els punts llarguíssims de fintes i remats bombejats.
-Les salvades de pilota per part sobretot de les raquels.
-La quantitat de zagueros i pocs remats per 4.
-Bons saques i bona lluita en defensa.
-Però sobretot, les ganes amb que hem jugat.

Tot això explicat des dels ulls de la Bruguera Júnior.

1 comentari:

  1. Ou yeah Laura!!!!
    perfecte, m'ha encantat!!!! Vaig a intentar fer la d'avui.....

    ResponElimina