dimarts, 14 de desembre del 2010

VILASSAR 3 - JOVES CALDES 1

El volei Vilassar s’ha retrobat amb la victòria aquest cap de setmana després d’encadenar 5 jornades consecutives perdent.

Aquest diumenge es reprenia la lliga després d’un llarguíssim pont en el que no hi va haver competició, ni entrenaments per a les de Vilassar. La cosa no acabava de pintar bé, ja que després de més d’una setmana sense veure’ns, ni entrenar (bueno...... per alguns casi 3!!!) i els últims mals resultats, feien que no tinguéssim la suficient confiança en nosaltres mateixes. 

A les 11:00h ens varem reunir al poli les següents jugadores; Raquel G, Ana. M, Míriam, Sara, Sílvia, Amanda, Anna. R i RaqueL. E. Cal destacar les aparicions de Patricia i Marta que van estar constantment animant-nos des de la banqueta, així com l’absència dels nostres màxims seguidors a les grades, als que per desgràcia encara no hem pogut dedicar-lis cap triomf, però esperem fer-ho en breus!

El partit va començar d’allò més bé, el primer objectiu que ens va marcar el Cesar fou fer el primer punt, i així ho vam fer, i poc a poc vam anar sumant punts en el nostre marcador fins assolir els 25 necessaris per endur-nos el primer set. Un set marcat per una alta concentració de les 8 jugadores, i amb grans serveis q ens van permetre agafar força distància en el marcador, i jugar amb calma.

En el segon set vam tenir alguns problemes per adaptar-nos a la llum, i mases errades en el saque, el que va provocar que sempre anéssim per sota en el marcador, i tot i que anavem remuntant les diferències, al final ens va ser impossible atrapar-les i ens van guanyar el set.

El tercer set va anar per fases, mentre ficàvem els saques i jugàvem sense arriscar, el set ens era favorable, però en quan ens feien un parell de punts, perdíem la concentració i els ànims. Per sort, quan arribàvem a les acaballes del set, la sort ens va somriure i ens el vam ficar a la butxaca.

El darrer i quart set va ser més del mateix, un Vilassar concentrat i molt encertat en atac, i amb moltes ganes de defensar, va anar sumant un punt darrera un altre, i no va donar opcions a un Caldes, que tot i tenir grans jugadores, i donar-nos molta feina amb els seus saques, va acabar sent derrotat.

Enhorabona a totes nenes, i a seguir així!!!
Esperem que aquest diumenge més!!!  

by la Capi

5 comentaris:

  1. ole ese equipazo... asi me gusta chicas!!!
    no pude ir porque tenia comida family en mi casa y entre preparativos me era imposible.. Per pensé en vosotras en todo momento... Tengo monillo de voley, de vosotras, de los momentos de vestuario.. pero por lo demás todo way!!

    ResponElimina
  2. oLEEEEEEEE capi!ese equipazo! somos las mejores cuando nos lo proponemos!
    Este domingo mas y mejor !!

    ResponElimina
  3. hOLA CHIcas!
    Queria felicitaros a todas por el partido del domingo, sois todas muy buenas! Mis técnicas de rematar de lado a lo "bISBAL" NO DIERON FRUTO!
    la vserá terribleeee!!jo jo jo .. xDD

    ResponElimina
  4. * LA VENGANZA SERÁ TERRIBLEª

    ResponElimina
  5. Biennnn!!!! Asi es como debemos de jugar siempre, estuvimos atentas y dispuestas a ganar y eso se notaba muchisimo. Y como no, Cesar intentando tranquilizar a todas y eso estuvo genial.
    Ale chicas a seguir asi y porque?? Xq somo Buenas!!! Espero algun dia jugar como vosotras como minimoooo o mejor jejeje ;) Nos vemos!!

    ResponElimina