dimarts, 19 d’octubre del 2010

CV Vilassar vs Handbol Bordils

Resumidament i el més important, que el volei vilassar continua la ratxa i sembla que millora dia rere dia. El partit contra el Bordils diumenge va ser un nou èxit, i 2 punts més per la saca del vilassar en la classificació.
Les jugadores assistents en aquest partit van ser les veteranes Raquel, Raquelin, Sara, Petarda i Anna Romeu, la renovada opuesta Ana MM y les L’s in-crescendo Marieti i Silviaaa. No va ser un partit amb clara diferència de punts, però val a dir que el Vilassar va estar sempre per sobre, tant a nivell de punts com de joc. Després d’un primer set guanyat, se’ns va escapar el segon en els últims dos punts (teniem ganes de jugar) però vam definir en els següents.  En un moment cap al final del tercer set es va començar a notar la preocupació en el talant de l’equip contrari, quan l’entrenadora va començar a escridassar a les seves jugadores, com si d’animals es tractés. La grada va quedar muda... Les noies tampoc no acabaven d’estar del tot fines. Resultat final 3-1 per l’equip de casa.  
Cal destacar una grada i marcador més plena i emotiva que mai, amb tot de seguidors de l’equip amb moltes ganes de fer soroll.
El volei Vilassar, per tant, se situa segon en la classificació de la lliga i amb ganes d’afrontar el següent partit, que s’espera molt disputat; a l’esdeveniment del qual, però, s’enfronten amb un nou crit de guerra que els infondrà més esperit que mai:

 -          Espartanossssss!
             -         ¿Cuál es vuestro oficio? 
             -          Auu Auu Auu  


 by Ana "la revoltosa"

6 comentaris:

  1. Muy bien Ana que rapidez, eso nos da presión a las que tenemos que hacer las próximas crónicas!

    A segunda oeee a segunda oeee!!


    Vamos Espartanas!!!!!!

    ResponElimina
  2. a la propera un de le grada que fagi fotos per posarles a la cronica, no? ale miriam que m'estic tornant boja amb lo del DEA...

    sara

    ResponElimina
  3. es que si no la hacia ayer ya no la iba a hacer..

    Li vull demanar a una amiga que el proper partit a casa es vingui amb una camera pepino i faci unes quantes fotos, a vera si l'enganyo!
    pero neu tentant el terreny també, a vera que! aixi tindrem una pagina digna d'admiració

    by: nada de revoltosa

    ResponElimina
  4. EQUIPOOOO!!!
    Jo ja vaig cumplir amb el cupo de gent a les grades en el partit contra el Bordils!!! Y esto será como en las crónicas: hasta dentro de 3 meses no me toca volver a traer público!!! :P

    ResponElimina
  5. jejejeje Raquelin esto que va por turnos?
    Miriam te tengo que pasar la foto que nos hizo Ricky en el partido amistos contra el premia que salimos todas e incluo gente que ya no está! :)

    oye que el domingo pasado vino mi madre, mi padre y hasta mi abuela de 90 años...

    Eso chicas tenemos que hacer una página digna de admirar!

    ResponElimina